Menu okolicznościowe

    • Zestaw "1"

    • Zupa

      ROSÓŁ TRADYCYJNY

      z domowym makaronem i młodą marchewką

    • Danie główne

      KARCZEK PIECZONY W PIECU

      z bukietem sałat, młodymi ziemniakami z koperkiem i dodatkiem sosu grzybowego

    • Deser

      SZARLOTKA

      podawana z gałką lodów i bitą śmietaną

    • Napoje

      Kawa / herbata / woda/ soki

      (0,5 l / os. )

    • Cena / osoba

      60 zł

    • Zestaw "2"

    • Zupa

      KREM Z POMIDORÓW

      Podawany z chrupiącą bagietką

      lub

      KREM Z DYNI

      z żółtym serem i prażonymi pestkami.

    • Danie główne

      POLĘDWICZKI WIEPRZOWE FASZEROWANE SUSZONYMI POMIDORAMI W OTULINIE BEKONOWEJ

      Podawane z warzywami z wody oraz ziemniakami z wody .

      lub

      ROLADKA Z KURCZAKA FASZEROWANA WARZYWAMI

      podawana na szpinaku z czosnkiem i kopytkami .

       

    • Deser

      DROŻDZÓWKA Z JABŁKAMI

      zapiekana pod koglemmoglem.

      lub

      KRUCHA TARTA ZE ŚLIWAMI

      podawana z lodami .

    • Napoje

      Kawa / herbata

      woda/ soki ( 0,5l. os . )

    • Cena / osoba

      73 zł 

    • Zestaw "3"

    • Przekąska

      MINI SAŁATKA

      podawana z wędzonym pstrągiem oraz vinigrette

    • Zupa

      KREM Z BROKUŁ

      podawany z prażonymi płatkami migdałów

      lub

      ŻUREK NA BIAŁEJ KIELBASIE

    • Danie główne

      GRILLOWANA KIESZONKA DROBIOWA Z SUSZONYMI POMIDORAMI

      BAZYLIĄ ORAZ SEREM MOZZARELLA

      podawana z ziemniakami pieczonymi oraz mixem sałat.

      lub

      SCHAB DUSZONYW SOSIE POMIDOROWYM

      podawany z kluseczkami z deski

    • Deser

      SERNIK

      Podawany z musem malinowym .

    • Napoje

      Kawa / herbata

      woda/ soki ( 0,5l. os . )

    • Cena / osoba

      75,-

      75 zł 

    • Zestaw "4"

    • Zupa

      KREM Z POMIDORÓW

      Podawany z chrupiącą bagietką

      lub

      ZUPA Z LEŚNYCH GRZYBÓW

    • Danie główne

       UDO KACZE NA MODREJ KAPUŚCIE

      z kluskami ziemniaczanymi  .

      lub

      FILET Z SANDACZA SMAŻONY NA MAŚLE

      podawany z warzywami z wody i młodymi ziemniakami

    • Deser

      DROŻDZÓWKA Z JABŁKAMI

      zapiekana pod koglem moglem.

      lub

      PIECZONA GRUSZKA Z PŁYNĄCĄ CZEKOLADĄ

      Podawana z lodami .

    • Napoje

      Kawa / herbata

      woda/ soki ( 0,5 l. os . )

    • Cena / osoba

      100,-

      85 zł

    • Zestaw "5"

    • Zupa

      ROSÓŁ TRADYCYJNY

      z domowym makaronem i młodą marchewką

    • Danie główne

      MARYNOWANY KARCZEK PIECZONY W PIECU

      z bukietem warzyw oraz  ziemniakami z koperkiem, podawany z sosem grzybowym.

    • Deser

      SZARLOTKA

      podawana z gałką lodów i bitą śmietaną

       

    • Napoje

      Kawa / herbata

      woda/ soki ( 0,5 l. os . )

    • Przekąski

      Galaretka drobiowa

      Śledź w oleju

      Rolada z kurczaka z ziołami

      Sałatka jarzynowa

      Pieczywo

      Masło

    • Cena / osoba

      79 zł

    • Zestaw "6"

    • Zupa

      KREM Z POMIDORÓW

      Podawany z chrupiącą bagietką

      lub

      KREM Z DYNI

      z żółtym serem i prażonymi pestkami.

    • Danie główne

      POLĘDWICZKI WIEPRZOWE FASZEROWANE SUSZONYMI POMIDORAMI W OTULINIE BEKONOWEJ

      Podawane z warzywami z wody oraz ziemniakami z wody .

      lub

      ROLADKA Z KURCZAKA FASZEROWANA WARZYWAMI

      podawana na szpinaku z czosnkiem i kopytkami .

    • Deser

      DROŻDZÓWKA Z JABŁKAMI

      zapiekana pod koglemmoglem.

      lub

      KRUCHA TARTA ZE ŚLIWAMI

      podawana z lodami .

    • Napoje

      Kawa / herbata

      woda/ soki ( 0,5 l. os . )

    • Przekąski

      Jajka faszerowane

      Galaretka z pstrągiem

      Schab nadziewany śliwką

      Szynka ze szparagami

      Sałatka grecka

      Pieczywo

      Masło

    • Cena / osoba

      89 zł

    • INFORMACJE

    • JEŻELI CHCĄ PAŃSTWO ZAPOZNAĆ SIĘ Z CAŁĄ NASZĄ OFERTĄ MENU OKOLICZNOŚCIOWEGO ZACHĘCAMY DO KONTAKTU MAILOWEGO .

      NASZ ADRES : INFO@RESTAURACJADUCHOWKA.PL

      ZAPRASZAMY TAKŻE DO BEZPOŚREDNIEGO KONTAKTU TELEFONICZNEGO.

      PATRYCJA PIOTROWSKA

      Osoba odpowiedzialna za organizacje imprez okolicznościowych .

      534-872-603